Гурка Як приготувати популярну на Закарпатті домашню коров'янку з субпродуктів і рису.Гуркою називають ковбасу з рису, м'яса та субпродуктів.
Закарпатські рецепти
Штрудель буває не тільки традиційний з яблуками чи вишнями. Це старовинне швабськое блюдо можна начиняти м'ясом, рибою, сиром та овочами.
Пісний яблучний штрудель -Тонке хрустке тісто з начинкою з яблук, горіхів і кориці, настільки апетитне, що ви точно захочете приготувати десерт вдома.
Знаменитий яблучний штрудель- застеліть пергаментом і змастіть його вершковим маслом. Розкачайте в тонкий прямокутник тісто і помістіть на пергамент. По всій довжині розподіліть начинку, акуратно загорніть тісто в кілька шарів і вкрийте зверху збитим яйцем з молоком.
Маринад для овочів готовий. Далі ретельно очисти ріпчасту цибулю та кабачки, а з солодкого та гострого перцю витягни насіння. Баклажани, болгарський перець, кабачки і помідори наріж великими шматочками, а цибулю півкільцями.
Я залишив на 45 хвилин. 15 гомбовци(кульки) і скачала з них Я залишила на 1 годину. Я притиснула центр тіста. Пекла під кришкою, потім перевернула і продовжувала пекти без кришки.
Улюбленці закарпатців: кремзлики, кийзлики, деруни, реселованики.Та на Закарпатті найважливіше – нагодувати гостей, а назва страви має не надто суттєве значення.
ШОЙТ(ШАЙТ...SAJT«Сальтисон»Зельц) – це начинений шматками вареного м’яса, сала, шкіри тощо вичищений свинячий швунок. . рецепт з газеті «Домашня кулінарія» Інгредієнти для приготування «Зельца»