Закарпатські рецепти
Як то говорили що немає фірмового торта "Мукачівський" Але він біл особливо смачний у кафе Вікторія в Мукачеві Його пекли У кафе Віктория Мукачево Знайшов майстра-кулінара Вікторії тих часів Josefа Glasа Хто поділився рецептом.
Кабачкова пюре по дерценськи Кабачки стали доступни всим(15 кг за кило) так сама бюджетна їжа то кабачкова(но я не люблю у дитинство перекормили им(кабачкив було до....у керти)
Бограч — це страва, яка має свою унікальну історію і сильну традицію на Закарпатті та в сусідніх регіонах. Це не просто суп чи рагу, а справжній кулінарний символ, що об'єднує сотні поколінь.
- Торт Сир із полуницею Подрібніть печиво в блендері, пропустіть через м’ясорубку або просто розкачайте качалкою. Повинна вийти однорідна маса без великих шматочків.
Куряча філе з грибами та сиром Ложкою викласти начинку в кишеньки курячої грудки і прищипнути в декількох місцях зубочисткою або шпажкою для м'яса.
Шкварки – одна з головних закарпатських страв. Шкварки стали справжнім символом нашої кухні. Не дивно, адже справжні шкварки тануть у роті, надають будь-якій страві неповторний смак і поєднуються з усім, навіть з цукровою пудрою.
Гуляш-суп з чечевицою по Чонгорськи Цецевичу ретельно промиваємо та перебираємо, якщо потрібно. У великій каструлі обсмажуємо нарізану цибулю на невеликій кількості жиру, потім додаємо часник і нарізані овочі сочивицю .
Пиріг із полуниці Геєвці!Духовку заздалегідь розігрійте до 170°. Підготуйте форму для випічки діаметром 22 см і застеліть зсередини пергаментом.
Левеш по Берегівськи Після обсмаження нарізаного бекону додайте нарізану цибулю. Додайте нарізане кубиками м'ясо і обсмажте до білого кольору. Посоліть і поперчіть. Додайте нарізані кубиками перець і помідори.
Спробуйте закарпатські гомбовці з сиром – смачну страву, що має чеські корені. Пориньте у світ традиційної закарпатської кухні!
Торт з полуницею по Рафайловськи Коли коржі охолонуть, змастити перший корж кремом, почекати пару хвилин, знову змастити. Покласти другий корж і все повторити. Крему має бути багато.
Шовдар левеш-Ідеї післявеликодніх залишків(Потім вичавити часник за допомогою часникодавки. Додайте борошно та чебрець і смажте до коричневого кольору, приблизно 1 хвилину.
Спочатку розтопіть шоколад на водяній бані, щоб він встиг трохи охолонути.До миски покладіть масло, нарізане на дрібні шматочки, додайте цукрову пудру і перемішайте лопаткою.