Усі товари
Насолоджуйтеся пікнікою ковбасою, двічі копченою для насиченого смаку. Ідеальний делікатес для пікніків та святкових заходів - це вишуканий смак та аромат, які зроблять ваші пікніки незабутніми. Спробуйте вже сьогодні!
Сало з прослойкою копчене товсте з Шпайза – це вишуканий делікатес, що поєднує традиції та сучасність. Спробуйте і насолоджуйтеся кожним шматочком!
Папрігашка – це кухня Угорського походження,варене сало свинне, щока або бекон, натерте чорним і червоним перцями з часником, є дуже поширеною в Закарпатті.
Гурка це закарпатський та угорський традиційний продукт різновид кров'янки, роблять гурку з вареного рису та проварюють супродукти свинячі, та все разом перемішують,потім набивають в свинну оболочку.Гурку обично піджарюють на сковородці.
Рулька копчена свинна, холодного копчення ідеальна для запікання в духовці або проварити,або по Чеському рецепту Вепрове Колено.
Есть много вариантов Lorem Ipsum, но большинство из них имеет не всегда приемлемые модификации, например, юмористические вставки или слова, которые даже отдалённо не напоминают латынь.
Есть много вариантов Lorem Ipsum, но большинство из них имеет не всегда приемлемые модификации, например, юмористические вставки или слова, которые даже отдалённо не напоминают латынь. Если вам нужен Lorem Ipsum для серьёзного проекта, вы наверняка не хотите какой-нибудь шутки, скрытой в середине абзаца.