Усі товари

Сортувати по:
Фільтр
Швидке замовлення

Традиційної Закарпатської кухні.Гарно висолене та прокопчене 2 рази, та трохи підв'ялене в Шопі.

Швидке замовлення

Насолоджуйтесь справжнім смаком Кавказу з нашим кавказьким шашликом! Приготований за традиційним рецептом, наш шашлик вражає ніжністю та соковитістю м'яса, яке маринується в спеціях та ароматних травах. Ідеально прожарений на вугіллі, він зберігає всі свої найкращі смакові якості. Замовляйте кавказький шашлик у нас та відчуйте дух справжнього кавказького застілля!

Швидке замовлення

Шовдарь сирокорчений свнної ноги передньої або задньої чатини, просолений 12 днів та вистояний більше доби в маринаді, та прокопчений на фруктових дровах та бук холодним димом.

Швидке замовлення

Гострий Соус Ерош Пішта/Eros Pista, 200г Виготовляється з різних гострих перців, таких як чилі, а також інших приправ і інгредієнтів, які надають йому характерний смак і аромат. Гострий молотий перець Ерош Пішта: Відкрийте для себе смак 1000 SHU на шкалі Сковілла

Швидке замовлення

Скуштуйте наше товсте сало на два пальці товщини, яке вражає неперевершеним смаком та ароматом. Виготовлене з натурального свинячого сала та витримане в особливих умовах, це сало стане ідеальною закускою до будь-якого столу.

Швидке замовлення

Сало копчене закарпатське товсте, прошарок товщини сала 2-4 пальці товщина.

Швидке замовлення

Замовляйте натуральний копчений бекон з прошарками м'яса та сала у нашому інтернет-магазині,за доступною ціною та насолоджуйтеся його насиченим смаком. 

Швидке замовлення

Купити Сало з прослойкою Закарпатське копчене,прокопчене 1-2 дні.. Замовте автентичні страви від майстрів смаку з закарпаття. Доставка по всій Україні нова пошта.

Швидке замовлення

Шкварки свини готуються з жиру з прослойкою м'яса, що дають гарний та смачний хрускіт та смакоту,холодна закуска.Підходить до будь якої страви, в Закарпатті шкварки готують з токаном з бринзов, туристичний сленг Банош.

Швидке замовлення

Папрігашка – це кухня Угорського походження,варене сало свинне, щока або бекон, натерте чорним і червоним перцями з часником, є дуже поширеною в Закарпатті.

Швидке замовлення

Шойт зроблений з свинячої головизнини,проварено на малі шматки, посолено й приправи, Зельц духмяни- Купіть високоякісне м'ясо для приготування смачних страв. У нашому інтернет-магазині м'яса

Швидке замовлення

Гурка це закарпатський та угорський традиційний продукт різновид кров'янки, роблять гурку з вареного рису та проварюють супродукти свинячі, та все разом перемішують,потім набивають в свинну оболочку.Гурку обично піджарюють на сковородці.

Швидке замовлення

Пікниця сирокопчена,потрібно прожарювати. Пікницю купити зможете в Закарпатській м'ясоті,закарпатська домашня ковбаса пікниця з паприкою - ця ковбаса виготовляється за традиційним рецептом із якісних м'ясних продуктів та суміші спецій.

Швидке замовлення

Спробуйте купити в'ялену Закарпатську пікнцю домашньою ковбасу, яка пройшла процес в'ялення тривалістю в 3 місяці. Традиційні рецепти Закарпаття та уважне виготовлення забезпечують.

Швидке замовлення

Купити шовдарь закарпатський в'ялений,він буває двох видів: копчений в'ялений і копчений окірок який варити потрібно. Просолений 20 днів та прокопчений 3-5 діб та пров'ялений 6 місяців витриманий.
Шовдарь ціла нога, обично закарпатці робили перед різдвом різали свиней,та коптили цілу ногу та ставили на горище або в холодне місто на зиму до паски, де на великдень могли нарізати в'ялене м'ясо тонкими скибочками. Шовдарь копчений та пров'ялений чимись схожий на хамон. В Закарпаття традицію шовдаря в'ялити принесла Австрійська імперія. Скуштуйте закарпатський шовдарь смак закарпаття.

Швидке замовлення
Швидке замовлення

Рулька копчена свинна, холодного копчення ідеальна для запікання в духовці або проварити,або по Чеському рецепту Вепрове Колено.

Швидке замовлення
Швидке замовлення

Корейка копчена закарпатська, суха спинна частина, добре просолена та прокопчена та трохи підсушена м'ясна частни. Можна нарізати тоненькими частинами.

Швидке замовлення

Лопатка бараняча: Лопатка бараняча, або плечова частина, зазвичай міститься на передній частині тіла барана. Ця частина м'яса є досить м'ясистою і ніжною. Вона чудово підходить для приготування різноманітних страв, включаючи тушковані, смажені або печені страви.

Швидке замовлення

Задня нога бараняча - це частина баранячого тіла, яка містить м'ясо з задньої частини ноги. Це досить м'ясиста та смачна частина, яка широко використовується в кухні.

Швидке замовлення

Литка теляча вишуканий делікатес на вашій кухні, литка або лапсер часто роблять з нього різні бульйони та супи, литка лапсер телячий дуже багато вітамінів ,телятина яка вирощена в горах закарпаття екологічно чисте якістне м'ясо.

Швидке замовлення

Ребро теляче - це частина телячого тіла, яка складається з реберної частини. Це м'ясо зазвичай розташоване на передній частині тіла теляти, в районі грудини та передньої частини спини.

Швидке замовлення

Каре теляче - це частина телячого тіла, яка складається з реберної частини, зазвичай з 8 до 12 ребер. Це відома і дуже цінна частина телячого м'яса, яка містить високоякісні куски м'яса, міжреберні шматки, а також ніжні кістки.

Швидке замовлення

Вирізка теляча - це одна з найніжніших та найсмачніших частин телячого тіла. Ця частина знаходиться в задній частині тіла теляти, біля спини. Вона складається з м'язів, які мають мінімальне навантаження, тому м'ясо вирізки є надзвичайно ніжним і м'яким.

Швидке замовлення

Теляча задня частина, охолоджена зберігає багато корисних властивостей, які можуть сприяти вашому здоров'ю:Теляче м'ясо містить велику кількість білка, який необхідний для будівництва м'язів, зміцнення кісток та регулювання метаболізму.

Швидке замовлення

Вирізка Найцінніша та найніжніша частина. Кращий шматок для смаження залишається соковитим і дуже ніжним Києві, Львові.Інтернет-магазин «М'ясота»

Швидке замовлення

Шия свина ідеальне за смаком та м'якістю м'ясо, відмінно підійде на шашлик, на смаження та гриль.

Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо