Усі товари
Сало з прослойкою Закарпатське це,традиційне закарпатське копчене сало в нашому магазині від гентешів (перекупщиків м'ясників) Просолено 7 днів та копчене на фруктових дровах.
Червоний молотий перець Lacikonyha Fuszerpaprika 100 г Додайте насичений смак та аромат вашим стравам з паприкою Lacikonyba Fuszerpaprika 100 г. Виготовлена з ретельно відібраних перців, ця спеція відрізняється своєю якістю та інтенсивним кольором. Ідеально підходить для м'ясних страв, соусів, супів та багатьох інших рецептів. Замовляйте зараз та відкрийте нові кулінарні можливості з нашою паприкою!
Насолоджуйтесь справжнім смаком Кавказу з нашим кавказьким шашликом! Приготований за традиційним рецептом, наш шашлик вражає ніжністю та соковитістю м'яса, яке маринується в спеціях та ароматних травах. Ідеально прожарений на вугіллі, він зберігає всі свої найкращі смакові якості. Замовляйте кавказький шашлик у нас та відчуйте дух справжнього кавказького застілля!
Безе печене з фундуком, ніжний масляно-вершковий мус з додаванням, для карамельної нотки, молочного конфітюру. Зовні оздоблений сумішшю масло какао з шоколадом.Торт Ужгород Штефаньо купіть на сайті, за вигідною ціною.
Шовдарь сирокорчений свнної ноги передньої або задньої чатини, просолений 12 днів та вистояний більше доби в маринаді, та прокопчений на фруктових дровах та бук холодним димом.
Оболочка Кишка свина Угорська 10м. Венгерская кишка для колбас,не вакумована а чиста та просолена всередині та зовні що дає можливість для довготривалого зберегіння. В пачці 10 метрів. В ящику 160 штук. Оболочка кишка підійде для набивання домашньої ковбаси або гурки.
Кнедлики
Приправа для бограчу 50 г Ця універсальна приправа може бути використана як для приготування бограчу, так і для приправлення різних видів м'яса, таких як яловичина, свинина або курка. Вона додасть вашим стравам пікантності.
Паста угорська Piros Arany Chemege делікатна __ Паста угорська Piros Arany Chemege делікатна (Пірош Арань Чемеге), “Червоне Золото” - традиційна солодка паста, в основі якої свіжа подрібнена негостра паприка та набір ароматних спецій та прянощів.
Гострий Соус Ерош Пішта/Eros Pista, 200г Виготовляється з різних гострих перців, таких як чилі, а також інших приправ і інгредієнтів, які надають йому характерний смак і аромат. Гострий молотий перець Ерош Пішта: Відкрийте для себе смак 1000 SHU на шкалі Сковілла
Скуштуйте наше копчене закарпатське сало, товщина якого становить один палець, і насолоджуйтеся неперевершеним смаком та ароматом кожного шматочка. Виготовлене з натурального свинячого сала та копчене в особливих умовах.
Скуштуйте наше товсте сало на два пальці товщини, яке вражає неперевершеним смаком та ароматом. Виготовлене з натурального свинячого сала та витримане в особливих умовах, це сало стане ідеальною закускою до будь-якого столу.
Скуштуйте наше копчене сало мангалиці, яке вражає неперевершеним смаком та ароматом. Виготовлене з натурального свинячого сала мангалиці та витримане в особливих умовах, це сало стане ідеальною закускою до будь-якого столу.
Сало копчене закарпатське товсте, прошарок товщини сала 2-4 пальці товщина.
Копчена тока щока Закарпатська. Найкращий інтернет-магазин мяса Мясота Тільки свіже мясо Доставка по Києві та Україні +38 (096) 917-18-56
Замовляйте натуральний копчений бекон з прошарками м'яса та сала у нашому інтернет-магазині,за доступною ціною та насолоджуйтеся його насиченим смаком.
Купити Сало з прослойкою Закарпатське копчене,прокопчене 1-2 дні.. Замовте автентичні страви від майстрів смаку з закарпаття. Доставка по всій Україні нова пошта.
Шкварки свини готуються з жиру з прослойкою м'яса, що дають гарний та смачний хрускіт та смакоту,холодна закуска.
Папрігашка – це кухня Угорського походження,варене сало свинне, щока або бекон, натерте чорним і червоним перцями з часником, є дуже поширеною в Закарпатті.
Шойт зроблений з свинячої головизнини,проварено на малі шматки, посолено й приправи, Зельц духмяни- Купіть високоякісне м'ясо для приготування смачних страв. У нашому інтернет-магазині м'яса
Гурка це закарпатський та угорський традиційний продукт різновид кров'янки, роблять гурку з вареного рису та проварюють супродукти свинячі, та все разом перемішують,потім набивають в свинну оболочку.Гурку обично піджарюють на сковородці.
Пікниця сирокопчена,потрібно прожарювати. Пікницю купити зможете в Закарпатській м'ясоті,закарпатська домашня ковбаса пікниця з паприкою - ця ковбаса виготовляється за традиційним рецептом із якісних м'ясних продуктів та суміші спецій.
Спробуйте купити в'ялену Закарпатську пікнцю домашньою ковбасу, яка пройшла процес в'ялення тривалістю в 3 місяці. Традиційні рецепти Закарпаття та уважне виготовлення забезпечують.
Купити шовдарь закарпатський в'ялений,він буває двох видів: копчений в'ялений і копчений окірок який варити потрібно. Просолений 20 днів та прокопчений 3-5 діб та пров'ялений 6 місяців витриманий.
Шовдарь ціла нога, обично закарпатці робили перед різдвом різали свиней,та коптили цілу ногу та ставили на горище або в холодне місто на зиму до паски, де на великдень могли нарізати в'ялене м'ясо тонкими скибочками. Шовдарь копчений та пров'ялений чимись схожий на хамон. В Закарпаття традицію шовдаря в'ялити принесла Австрійська імперія. Скуштуйте закарпатський шовдарь смак закарпаття.