Хорека Закарпатська м'ясота
Хорека Закарпатська м'ясота
Хорека Закарпатська м'ясота, обслуговування ресторанів та кафе в закарпатській області, можливість доставки м'яних делікатесів та свіжого м'ясо.
-Адміністрація М'ясоти доставка по Закарпаттю та обслуговування готельно- ресторанного бізнесу , та інші деталі уточнюйте в менеджера, деяка інформація на сайті може бути не точна чи дійсна.
ОБСЛУГОВУВАННЯ HORECA, ДЛЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ
ПРОДУКТИ ДЛЯ РЕСТОРАНІВ ТА КАФЕ З ДОСТАВКОЮ
М'ЯСОТА – це постачальник продуктів харчування для HoReCa в ЗАКАРПАТТІ.
Працюємо з клієнтами по всій Закарпатській обл.
1)РЕСТОРАНИ
Ми здійснюємо доставку свіжого м'яса в ресторани. Серед наших клієнтів є як маленькі ресторанчики, так і великі ресторанні мережі,і ми постійно розширяємось.
2)Кафе
Постачальник мясних продуктів для кафе. Ми впевнені, що від якості нашої мясної , і стабільності поставок залежить якість сервісу наших партнерів.
3)Бари
Переважна частина наших клієнтів – це бари. Доставка продуктів в бари від компанії постачальника мати чітко налагоджену систему логістики, щоб реагувати на запити партнерів.
4)Готелі
Харчування для готелю – один з найважливіших факторів, який визначає загальний рівень сервісу. Ми постійно працюємо над вдосконаленням нашого асортименту і сервісу.
5)STREET-FOOD
Стріт-фуди та фестивалі вуличної їжі – невід’ємна частина системи громадського харчування будь-якого міста. Ми надаємо все не обхідне в сфері харчування вибору мяса для бізнеса
6) КЕЙТЕРИНГ
Ми співпрацюємо з декількома кейтеринговими компаніями в Закарпатті, і продовжуємо розвиватися в даному напрямку. Ми здатні надавати послуги для вас і вашого свята в будь який час.
ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ
У мясному асортименті компанії великий вибір мясних виробів та делікатесів для Хорека. Більше 100 одиниць якісного мяса для Вашого бізнесу. Розширяємо постійно асортимент.
ЦІНОВА ПРОПОЗИЦІЯ
Стежимо за цінами і намагаємося запропонувати кращу ціну. Також ми враховуємо постійних клієнтів і дбаємо про постійну співпрацю з нами, щоб змінювати цінову політику.
ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ
Економте до 3% від вартості Вашого замовлення. Отримуйте бонуси в залежності від суми покупки, і постійній лояльності.
Якість
Вся мясна продукція для Хорека сертифікована і тільки на якісному домашньому викормеленні.
Можете бути впевнені в якості продуктів.
ФАСУВАННЯ
Враховуємо потреби HoReCa і максимально зручні розміри фасування:
0.5 кг, 2 кг, 2.5 кг, 5 кг, 10 кг.
СТАБІЛЬНІСТЬ ПОСТАВОК
Служба доставки завжди готова забезпечити стабільні своєвчасної доставки продуктів для вашого бізнесу. Використовуємо спеціалізований транспорт, щоб доставляти замовлення якісним.
Мебель та обладнання для Готельно-Ресторанного бізнесу
Обладнання для відкриття кафе.
Розглянемо, як це впливатиме, на прикладах найпопулярніших форматів.
Кафе
На першому плані — якість та візуальне оформлення страв. Швидкість обслуговування важлива меншою мірою, хоча, безсумнівно, актуальна. Вибір кухні (японська, італійська, мексиканська тощо) повністю формує перелік кухонного обладнання.
Фастфуд
Основний орієнтир – сніданки та обіди. Завдання – швидко та ситно нагодувати гостя. Обладнання для фастфуду: різні грилі (наприклад, роликові для хот-догів, контактні притискні, шашличні) та марміти для картоплі фрі, фритюрниці. І, звичайно, прості кавомашини.
Кав'ярня
Основний продукт – кава, крім того, великий вибір напоїв та продаж додаткових товарів: випічка, закуски, морозиво та фреші. У цьому випадку можлива мінімальна кількість позицій на кухні. Тут потрібна дорога та професійна кавоварка, а іноді навіть і не одна, залежно від кількості посадкових місць та трафіку. Саме кавове обладнання буде основною витратою при відкритті закладу.
Схожа на завдання з фастфудом, але є принципова відмінність: вам потрібно готувати із запасом, а не за фактом замовлення, і всі вироби будуть вашого виробництва. Напівфабрикати – лише начинка, тому зберігати потрібно не так багато, як у кафе, але більше, ніж у кав'ярні. Спеціальне обладнання для пекарень: подові печі, тістоділителі, шафи для розстоювання і т.д.
Це лише частина найпопулярніших форматів. Насправді їх набагато більше, і, швидше за все, вам знадобиться обладнання для вашого основного продукту. Наприклад, гриль для м'яса та курки у форматі бургерної або йогуртниці та блендера, якщо ви відкриваєте фреш-бар чи кондитерську.
Обладнання для ресторанів.
Умовно його можна розділити на обладнання для:
кухні;
бару;
складу.
Це зроблено скоріше для зручності поділу на категорію під час підбору потрібного обладнання в каталогах та прайсах на сайтах. Насправді вони всі стикаються, той самий пристрій може бути задіяний як на кухні, так і в барі або на складі.
Професійне обладнання для кухні
Робочий день кухаря найчастіше триває довше, ніж відкрито сам заклад. Приблизно стільки ж працює і вся кухонна техніка, тому все має бути максимально оптимізовано та надійно.


