Сиро-копчене м'ясо категорія

Сиро-копчене м'ясо категорія

Сортувати по:
Фільтр
Швидке замовлення

Набір на Бограч,Ми в Закарпатті пропонуємо вам набір приблизний який ми використовуємо на Бограч в Закарпатті, а ви собі можете вибрати вже з товару.

Швидке замовлення

Шовдарь сирокорчений свнної ноги передньої або задньої чатини, просолений 12 днів та вистояний більше доби в маринаді, та прокопчений на фруктових дровах та бук холодним димом.

Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення

Рулька копчена свинна, холодного копчення ідеальна для запікання в духовці або проварити,або по Чеському рецепту Вепрове Колено.

Швидке замовлення
Швидке замовлення

Увага! Потребує термічної обробки. Шовдар Закарпатський (потрібна свиняча шинка, копчена і варена). Він зроблений з першокласного м'яса з власної ферми. Цей продукт є найпопулярнішим у замовленні.

Швидке замовлення

Сиро-копчена Шия свиняча просолена 8 днів,вистояна в маринаді та прокопчена 2 лоби холодним димом при температурі 30 градусів.

Швидке замовлення

Перехід шия корейка це частина між корейкою та шийною жирною частиною,смачне та прокопчене 2 доби.

Швидке замовлення

Корейка копчена закарпатська, суха спинна частина, добре просолена та прокопчена та трохи підсушена м'ясна частни. Можна нарізати тоненькими частинами.

Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта