Тушкована ЛОПАТКИ з картоплею в томатному соусі
Ця стаття була оновлена 21 10 2025
-
картопля - 600 г,
-
стручкова квасоля - 300 г,
-
цибуля - 1 шт.,
-
морква - 1 шт.,
-
часник - 2 зубці,
-
помідори - 2 шт.,
-
олія - для смаження,
-
зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець - за смаком.
-
Стручкову квасолю вимийте, обріжте хвостики. Якщо стручки квасолі довгі, розріжте їх на дві половинки.
-
Покладіть квасолю в каструлю з холодною водою, щоб вода повністю її покривала, варіть 10 хвилин.
-
Картоплю почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте картоплю на сковорідці до золотистої скоринки.
-
Моркву натріть на крупній тертці, цибулю і часник дрібно поріжте. Моркву і цибулю обсмажте на олії. Додайте часник і обсмажте ще 30 секунд.
-
Картоплю, зажарку і стручкову квасолю викладіть в казанок, налийте трохи води і тушкуйте.
-
Помідори поріжте і додайте в казан.
-
Коли картопля буде готова, посоліть і поперчіть. Готову страву прикрасьте зеленню петрушки.
Рекомендовані товари
Копчені свинячі ратиці (копита) – це копчений делікатес, який часто готують з свинячих ніг, зокрема, їх нижньої частини. Вони є популярною стравою в українській кухні, особливо в якості закуски до пива або як частина холодцю.
Приправа до Бограча та Гуляша Házi Arany Pörköltalap Fűszerkeverék 80g.
Що може бути смачніше за шматочок свіжого, ароматного сала? Лише одне – закарпатське прошароване копчене сало! Це не просто продукт, це справжня гастрономічна візитівка Закарпаття, яка втілює в собі багатство місцевих традицій, майстерність та неповторний смак.
Традиційної Закарпатської кухні.Гарно висолене та прокопчене 2 рази, та трохи підв'ялене в Шопі.
Коментарі
Поки немає відгуків