Тушкована ЛОПАТКИ з картоплею в томатному соусі

Категорії
Ця стаття була оновлена 21 10 2025

Тушкована ЛОПАТКИ з картоплею в томатному соусі

(стручкова квасоля )з картоплею в томатному соусі

  • картопля - 600 г,
  • стручкова квасоля - 300 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • помідори - 2 шт.,
  • олія - для смаження,
  • зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець - за смаком.
  • Стручкову квасолю вимийте, обріжте хвостики. Якщо стручки квасолі довгі, розріжте їх на дві половинки.
  • Покладіть квасолю в каструлю з холодною водою, щоб вода повністю її покривала, варіть 10 хвилин.
  • Картоплю почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте картоплю на сковорідці до золотистої скоринки.
  • Моркву натріть на крупній тертці, цибулю і часник дрібно поріжте. Моркву і цибулю обсмажте на олії. Додайте часник і обсмажте ще 30 секунд.
  • Картоплю, зажарку і стручкову квасолю викладіть в казанок, налийте трохи води і тушкуйте.
  • Помідори поріжте і додайте в казан.
  • Коли картопля буде готова, посоліть і поперчіть. Готову страву прикрасьте зеленню петрушки.
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Копчені свинячі ратиці (копита) – це копчений делікатес, який часто готують з свинячих ніг, зокрема, їх нижньої частини. Вони є популярною стравою в українській кухні, особливо в якості закуски до пива або як частина холодцю. 

Швидке замовлення

Приправа до Бограча та Гуляша Házi Arany Pörköltalap Fűszerkeverék 80g. 

Швидке замовлення

Що може бути смачніше за шматочок свіжого, ароматного сала? Лише одне – закарпатське прошароване копчене сало! Це не просто продукт, це справжня гастрономічна візитівка Закарпаття, яка втілює в собі багатство місцевих традицій, майстерність та неповторний смак.

Швидке замовлення

Традиційної Закарпатської кухні.Гарно висолене та прокопчене 2 рази, та трохи підв'ялене в Шопі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо