Консервація рецепт "Ерош Пішта"або паста з перцю

Категорії
Ця стаття була оновлена 03 09 2024
Зміст
  1. Консервація рецепт "Ерош Пішта"або паста з перців
  2. Крем з паприка рецепт з района добронь
  3. Ерош Йончи(варіант ерош пішта з зеленим перцем)
  4. Варіант 2 з Батьево - Паста з перцю на зиму
  5. Варіант 3 по Доброньськи

Консервація рецепт "Ерош Пішта"або паста з перцю

Консервація рецепт "Ерош Пішта"або паста з перців

Перець болгарський червоний - 1 кг.
Сіль – 1 ч. л.
Перець гострий-25 шт.
Олія - ​​2 ст. л.
Червоні м'ясисті перці промийте у воді , видаліть насіння і ще раз промийте у воді як зсередини, так і зовні. Наріжте на чотири частини кожен очищений овоч. Гострі перці також очистіть від насіння.Помістіть їх у каструлю і залийте наполовину гарячою водою. Помістіть ємність на плиту і доведіть її до кипіння на максимумі вогню, варячи перці близько 10 хвилин. Після цього злийте рідину з ємності.
Пропустіть відварені перці через м'ясорубку чи подрібніть у чаші кухонного комбайна.Перелийте масу з перцю в каструлю, додайте сіль та олію. Помістіть ємність на плиту і доведіть до кипіння на середньому нагріві, потім зменште нагрівання і томіть пасту близько 30-40 хвилин до уварювання.
Простерилізуйте банки та кришки, викладіть у них пасту і відразу закупоріть. Залишіть до повного остигання.
(Якщо ви плануєте зберігати заготівлю при кімнатній температурі, обов'язково додайте в киплячу пасту 1ст. л. 9% оцту.

Варіант 2 з Батьево - Паста з перцю на зиму

Паста з перцю на зиму - відмінна добавка до ваших страв. Ви можете використовувати її для приготування піци або запіканки, а також зробити смачний соус до м`яса або гарнірів. Застосувати таку пасту з перцю ви завжди знайдете куди, головне - для початку правильно її приготувати. Для цього вам може знадобитися наш покроковий рецепт з фото-підказками, а також трохи вільного часу.
Використовувати таку заготовку на зиму можна не тільки в якості інгредієнта до різних страв, але ще і як оригінальну і гостру закуску.
 
Вона відмінно підходить до чорного хліба з часником, а також до гарнірів і овочам, салатам і м`яса. Незважаючи на те, що процес приготування такої пасти з перцю може здатися досить складним, насправді це не так. Готувати це частування можна в будь-який час, а витратите на все це ви не більше години.
У підсумку вийде кілька порцій ароматної і смачної пасти, яку можна запросто закрити на зиму.
 
Нерідко до складу такої заготовки входить не тільки гіркий червоний перець, але ще і солодкий болгарський.
Його в блюдо найчастіше додають ті, хто хоче трохи зменшити гостроту пасти, зробленої за класичним рецептом. Приготувавши на зиму пасту з перцю, ви можете застосовувати її точно так же, як і томатну.
Спробуйте скористатися нашим покроковим рецептом з фото, щоб зробити таку смачну гостру зимову заготовку в домашніх умовах. Паста вийде дуже смачною і ароматною, ви ні за що не пошкодуєте, що закрили декілька порцій такої смакоти.
 
Гіркий перець 1 кг
Томатна паста 800 г
Вода 250 мл
Солодкий болгарський перець 4 шт. великі
Кухонна сіль 1 ч.л..
Цукровий пісок 1-2 ч.л. за бажанням
 
Насамперед промийте і підготуйте гострий червоний перець. Після того як ви його промиєте, укладіть овочі на паперовий рушник, щоб воно ввібрало більшу частину вологи. Ображати зелений хвостик у кожного перчика, а потім розріжте їх навпіл, щоб максимально зручно отримати з овочів насіння. Не забудьте відразу ж надіти рукавички, так як червоний пекучий перець може почати пекти шкіру.
Також вимийте руки після закінчення роботи з цим овочем, інакше, якщо ви доторкнетеся ними до особи, це може викликати опік і почервоніння.
 
Далі необхідно запекти пекучий перець. Ви можете зробити це як за допомогою духовки, так і на сковороді. Результат в будь-якому випадку повинен вийти однаковий: шкурка перцю повинна значно потемніти.
Після того як перці досить запеклася, їх необхідно скласти в глибоку каструлю, додати спеції, цукор і сіль, а також трохи води і томатної пасти.
Поставте каструлю з інгредієнтами на вогонь і варіть до тих пір, поки перці не стануть дуже м`якими. Коли перці стануть досить м`якими, візьміть блендер з занурювальним корпусом і подрібніть вміст каструлі до однорідності. Після цього продовжуйте варити пасту ще близько півгодини.
 
При цьому можете спробувати суміш на спеції: якщо їх не вистачає, додайте ще трохи. Простерилизуйте банки, в яких будете закривати пасту з перцю на зиму, і розлийте в них готову закуску.
Засукайте стерильними кришками і залиште настоюватися під теплою ковдрою до ранку, перевернувши ємності дном вгору. Вранці можете прибирати готову пасту з пекучого перцю в льох для зберігання на зиму. Смачного!

Варіант 3 по Доброньськи

600 грам перцю доброньської гострої
400 грам паприки доброньської солодкої
200 грам солі
Перевірте перець і при необхідності виріжте дефектні частини. Ретельно промийте, видаліть плодоніжку, насіння і прожилки видаляти не потрібно. Наріжте його на менші шматочки та помістіть у кухонний комбайн. Добре перемішайте, потім змішайте сіль з паприковою масою.
Зачекайте, поки він розчиниться, потім розлийте в добре вимиті, простерилізовані в мікрохвильовій печі або духовці банки і герметично закрийте. Зберігати в сухому прохолодному місці, а після відкриття в холодильнику.
( 1 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Гострий Соус Ерош Пішта/Eros Pista, 200г Виготовляється з різних гострих перців, таких як чилі, а також інших приправ і інгредієнтів, які надають йому характерний смак і аромат. Гострий молотий перець Ерош Пішта: Відкрийте для себе смак 1000 SHU на шкалі Сковілла

Швидке замовлення

Червоний молотий перець Lacikonyha Fuszerpaprika 100 г Додайте насичений смак та аромат вашим стравам з паприкою Lacikonyba Fuszerpaprika 100 г. Виготовлена з ретельно відібраних перців, ця спеція відрізняється своєю якістю та інтенсивним кольором. Ідеально підходить для м'ясних страв, соусів, супів та багатьох інших рецептів. Замовляйте зараз та відкрийте нові кулінарні можливості з нашою паприкою!

Швидке замовлення

Gulyaskrem Chemege - це назва продукту, яка може вказувати на деликатесну суміш або приправу, яка використовується для приготування гуляшу чи інших страв.

Швидке замовлення

Паста угорська Piros Arany Chemege делікатна __ Паста угорська Piros Arany Chemege делікатна (Пірош Арань Чемеге), “Червоне Золото” - традиційна солодка паста, в основі якої свіжа подрібнена негостра паприка та набір ароматних спецій та прянощів.

Швидке замовлення

Солодка паприка добронська керт 200 грам Паприка солодка мелена – спеція, що отримується із сушених червоних солодких перців, які мають приємний солодкуватий смак.

Швидке замовлення

Pizzakrem Univer 160 г.  паста для піци від компанії Univer. Цей продукт призначений для використання як соус для приготування піци. Його можна використовувати для приготування піци вдома або в ресторані. Об'єм упаковки становить 160 грамів.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо