Сегединський гуляш Закарпатський
Сегединський гуляш
Інгредієнти для Сегединського гуляшу
- Копчені котлети
- Квашена капуста
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Червоний болгарський перець (солодкий)
- Сметана
- Свіжа або сушена зелень
- Спеції за смаком (сіль, перець)
- Томатна паста
Покладіть нарізану кубиками цибулю та натерту моркву на сковороду, додайте паприку та олію і обсмажте до золотистого кольору. Додайте в сковороду паприку та олію і обсмажте до золотистої скоринки.
Викласти в сковороду копчені реберця, додати склянку води і варити на повільному вогні 10-15 хвилин.
Потім покладіть квашену капусту (промийте її, якщо вона занадто кисла, або залиште, якщо любите кислувату) і влийте стільки води, щоб вона злегка покривала капусту. Варити, періодично помішуючи, поки капуста не стане м'якою.
Коли капуста стане м'якою, додайте в каструлю сметану, томатну пасту, спеції та зелень і доведіть все до кипіння.
Порада: Сегеддинський гуляш смакує з пельменями, відвареною картоплею або картопляним пюре.
Кнедлики
Паста угорська Piros Arany Chemege делікатна __ Паста угорська Piros Arany Chemege делікатна (Пірош Арань Чемеге), “Червоне Золото” - традиційна солодка паста, в основі якої свіжа подрібнена негостра паприка та набір ароматних спецій та прянощів.
Гострий Соус Ерош Пішта/Eros Pista, 200г Виготовляється з різних гострих перців, таких як чилі, а також інших приправ і інгредієнтів, які надають йому характерний смак і аромат. Гострий молотий перець Ерош Пішта: Відкрийте для себе смак 1000 SHU на шкалі Сковілла
Увага! Потребує термічної обробки. Шовдар Закарпатський (потрібна свиняча шинка, копчена і варена). Він зроблений з першокласного м'яса з власної ферми. Цей продукт є найпопулярнішим у замовленні.
Пікниця сирокопчена,потрібно прожарювати. Пікницю купити зможете в Закарпатській м'ясоті,закарпатська домашня ковбаса пікниця з паприкою - ця ковбаса виготовляється за традиційним рецептом із якісних м'ясних продуктів та суміші спецій.