Оригінальний рецепт Замачав замачау по Закарпатськи
Оригінальний рецепт "Замачав-замачау" по-закарпатськи: смак, що вривається в душу!
Якщо ви колись мали щастя побувати в серці Закарпаття — у горах, селах, біля полонин — ви точно чули загадкове слово: "замачав", або, як кажуть місцеві з усмішкою, "замачау".
Рецепт Замачав
- 1 кг перець гострий (почистити) та перемолоти
- 2 перці солодкої ротунди
- 0,5 літра оцту
- 0,800 грам цукру
- 3-и рази варити по 15 хвилин після кожного остивання
- І в стерелізовані банки
Ось і весь рецепт замачав, або як кажуть в Закарпатті замачау , вогурок,парадичка,танджер і так далі =)
Приправа до Бограча та Гуляша Házi Arany Pörköltalap Fűszerkeverék 80g.
Що може бути смачніше за шматочок свіжого, ароматного сала? Лише одне – закарпатське прошароване копчене сало! Це не просто продукт, це справжня гастрономічна візитівка Закарпаття, яка втілює в собі багатство місцевих традицій, майстерність та неповторний смак.
Традиційної Закарпатської кухні.Гарно висолене та прокопчене 2 рази, та трохи підв'ялене в Шопі.
Солодка мелена паприка Perfect Баркасово 200 г. Закарпатська область.Використовується для приготування страв із м'яса,риби,соусів,бульйонів та різних страв. Придає аромат та колір.