Оригінальний рецепт Замачав замачау по Закарпатськи

Категорії
Ця стаття була оновлена 01 10 2025

Оригінальний рецепт "Замачав-замачау" по-закарпатськи: смак, що вривається в душу!

Якщо ви колись мали щастя побувати в серці Закарпаття — у горах, селах, біля полонин — ви точно чули загадкове слово: "замачав", або, як кажуть місцеві з усмішкою, "замачау".

Рецепт Замачав

  • 1 кг перець гострий (почистити) та перемолоти
  • 2 перці солодкої ротунди
  • 0,5 літра оцту
  • 0,800 грам цукру
  • 3-и рази варити по 15 хвилин після кожного остивання
  • І в стерелізовані банки

Ось і весь рецепт замачав, або як кажуть в Закарпатті замачау , вогурок,парадичка,танджер і так далі =)

Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Приправа до Бограча та Гуляша Házi Arany Pörköltalap Fűszerkeverék 80g. 

Швидке замовлення

Що може бути смачніше за шматочок свіжого, ароматного сала? Лише одне – закарпатське прошароване копчене сало! Це не просто продукт, це справжня гастрономічна візитівка Закарпаття, яка втілює в собі багатство місцевих традицій, майстерність та неповторний смак.

Швидке замовлення

Традиційної Закарпатської кухні.Гарно висолене та прокопчене 2 рази, та трохи підв'ялене в Шопі.

Швидке замовлення

Солодка мелена паприка Perfect Баркасово 200 г. Закарпатська область.Використовується для приготування страв із м'яса,риби,соусів,бульйонів та різних страв. Придає аромат та колір.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо