Салат з Миная

Категорії
Ця стаття була оновлена 30 07 2025
Салат з Миная
Цей рецепт не тільки швидкий і простий, але й дуже смачний. Чи то літнє посиделка , чи звичайна вечеря, цей салат ідеально підходить для будь-якої події. Крім того, він добре зберігається в холодильнику, тож ви можете насолоджуватися ним кілька днів
1 кг білокачанної капусти
2 моркви
200 мл майонезу
2 столові ложки яблучного оцту або легкого бальзамічного оцту
4 столові ложки білого цукру
½ чайної ложки солі
½ чайної ложки меленого чорного перцю
1 середня цибулина
80 мл солодких вершків
Очистіть білокачанну капусту. Очистіть моркву.
Натріть білокачанну капусту та моркву на крупній тертці, поки не отримаєте шматочки розміром з рисове зернятко.
Очистіть та дрібно наріжте цибулю, але не натирайте її.
Покладіть білокачанну капусту, моркву та всі інші інгредієнти у велику миску та добре перемішайте. Накрийте салат кришкою та поставте в холодильник щонайменше на 3-4 години або до доби, щоб смаки змішалися. Перед подачею приправте цукром, сіллю, перцем, оцтом та вершками, потім знову перемішайте.
Ви можете приготувати салат за день і зберігати його в холодильнику.Цей салат зберігатиметься свіжим у холодильнику 2-3 дні та чудово доповнить смажене м’ясо. Поєднання майонезу та солодких вершків надає йому унікального вершкового смаку, а оцет і цукор створюють кисло-солодкий баланс, який ідеально доповнює хрустку текстуру капусти та моркви.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо