Тісто з цукіні
Ця стаття була оновлена 28 06 2025
Тісто з цукіні
Ця смачна страва з цукини локшиною не потребує багато інгредієнтів, тож це один з найдешевших рецептів. У напружений будній день така смачна ідея стане в нагоді. У нашому домі це улюблена страва, тому що поки макарони варяться, готується соус.
Цього обсягу вистачить приблизно на 3 особи, якщо ви хочете приготувати більше, можливо, вам доведеться подвоїти інгредієнти.
500 г цукини
5-6 великих зубчиків часнику,
цибуля
олія,
250 г спагеті,
води для варіння макаронів,
1 чайна ложка сушеного базиліку,
сіль,
чорний мелений перець,
70-100 г тертого сиру пармезан,
вершкового масла.
На олії обсмажую нарізану цибулю, потім додаю часник. Тим часом чищу цукини від шкірки та додаю сіль. Додаю їх до цибулі, перчу і продовжую пасерувати. Потім додаю сир і сметану, доводжу до кипіння, після чого вливаю у відварені макарони. На тарілці посипаю тертим сиром.
Коментарі
Поки немає відгуків