Рокот капуста варіант 2
Ця стаття була оновлена 30 07 2025
Рокот капуста
-
Капуста – 1/2 шт.;
-
Морква – 1 шт.;
-
Цибуля – 2 шт.;
-
Яйця – 3 шт.;
-
Кефір – 120 г;
-
Борошно – 5 ст.л.;
-
Розпушувач – 1 ч.л.;
-
Кріп – пара гілочок;
-
Сіль – 1/2 ч.л.
Шинкуємо дрібно капусту, прибираємо качан і верхнє листя, обминаємо руками. Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо до м’якості в сковороді з олією.
Натираємо на великій тертці моркву, додаємо до капусти. Шинкуємо дрібно кріп. Розбиваємо в окрему миску яйця, висипаємо сіль, додаємо кефір.
Ретельно перемішуємо компоненти, висипаємо борошно та розпушувач, замішуємо подібність тіста. Змішуємо обсмажену цибулю з капустою та морквою, додаємо кріп.
Змащуємо форму для запікання вершковим маслом, на дно кладемо овочеву масу. Вливаємо на овочеву масу тісто і добре утрамбовуємо.Запікаємо страву при 180 градусах 35 хвилин.
Рекомендовані товари
Що може бути смачніше за шматочок свіжого, ароматного сала? Лише одне – закарпатське прошароване копчене сало! Це не просто продукт, це справжня гастрономічна візитівка Закарпаття, яка втілює в собі багатство місцевих традицій, майстерність та неповторний смак.
Традиційної Закарпатської кухні.Гарно висолене та прокопчене 2 рази, та трохи підв'ялене в Шопі.
Коментарі
Поки немає відгуків