Крумпли левеш з рибкою

Категорії
Крумпли левеш з рибкою(не уху и не халасле)
-2-4 плавлених сирка (приблизно 200-400 грам);
  • 300 грам рибного філе;
  • 1,7 літра води;
  • 3 картоплі;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 2-3 столові ложки рослинного масла;
  • сіль за смаком;
  • чорний мелений перець за смаком.
  • Беремо свіжоморожену рибу (можна взяти будь-яку). Рибу чистимо, відокремлюємо філе і нарізаємо його кубиками.
  • Трьом моркву на крупній тертці.
  • Дрібно нарізаємо цибулину.
  • Нарізаємо картоплю невеликими кубиками.
  • Розігріваємо сковороду наливаємо туди рослинне масло.
  • На розігріту сковороду викладаємо порізану цибулю і терту моркву. Обсмажуємо овочі до м’якості.
  • Беремо каструлю і наливаємо в неї 1,5 літра води. Доводимо до кипіння.
  • Плавлені сирки трьом на крупній тертці і висипаємо в киплячу воду. Добре розмішуємо.
  • У «сирну воду» додаємо нарізану картоплю і варимо до напівготовності.
  • До картоплі додаємо обсмажені овочі: цибулю з морквою.
  • Також в суп додаємо порізану рибу.
  • Солимо, перчимо до смаку, і все добре перемішуємо. Варимо суп ще приблизно 5 хвилин.
  • Дрібно ріжемо зелень і засипаємо в суп. Вимикаємо вогонь.
  • Даємо супу настоятися ще 5 хвилин (під закритою кришкою) і можна подавати.