Крумпли левеш з рибкою
Крумпли левеш з рибкою(не уху и не халасле)
-2-4 плавлених сирка (приблизно 200-400 грам);
-
300 грам рибного філе;
-
1,7 літра води;
-
3 картоплі;
-
1 морквина;
-
1 цибулина;
-
2-3 столові ложки рослинного масла;
-
сіль за смаком;
-
чорний мелений перець за смаком.
-
Беремо свіжоморожену рибу (можна взяти будь-яку). Рибу чистимо, відокремлюємо філе і нарізаємо його кубиками.
-
Трьом моркву на крупній тертці.
-
Дрібно нарізаємо цибулину.
-
Нарізаємо картоплю невеликими кубиками.
-
Розігріваємо сковороду наливаємо туди рослинне масло.
-
На розігріту сковороду викладаємо порізану цибулю і терту моркву. Обсмажуємо овочі до м’якості.
-
Беремо каструлю і наливаємо в неї 1,5 літра води. Доводимо до кипіння.
-
Плавлені сирки трьом на крупній тертці і висипаємо в киплячу воду. Добре розмішуємо.
-
У «сирну воду» додаємо нарізану картоплю і варимо до напівготовності.
-
До картоплі додаємо обсмажені овочі: цибулю з морквою.
-
Також в суп додаємо порізану рибу.
-
Солимо, перчимо до смаку, і все добре перемішуємо. Варимо суп ще приблизно 5 хвилин.
-
Дрібно ріжемо зелень і засипаємо в суп. Вимикаємо вогонь.
-
Даємо супу настоятися ще 5 хвилин (під закритою кришкою) і можна подавати.