Картопля з квасолею
Ця стаття була оновлена 20 10 2025
Картопля з квасолею
Картопля з квасолею і овочами, приготовлені в одній великій каструлі, — це легко, смачно та без метушні! Ця ситна страва ідеально підходить для повноцінного вегетаріанського обіду чи вечері.Щоб страва приготувалася швидше, візьміть консервовану квасолю. Вона дає картоплі та овочам більш глибокий і складний смак. Якщо у вас немає консервованої квасолі, врахуйте, що суху треба замочити у воді на ніч.
Основні
Картопля
800 г
Консервована квасоля
400 г
Цибуля жовта ріпчаста
1 шт.
Морква
1 шт.
Зубки часнику
2 шт.
Червоний перець чилі
1 шт.
Паста томатна
30 г
Олія соняшникова
60 мл
Вода
200 мл
Сіль
за смаком
Картоплю почистьте, помийте і наріжте брусочками. Покладіть у глибоку сковороду і обсмажте на 40 мл олії до напівготовності. Цибулю і моркву почистьте, наріжте кубиками і обсмажте окремо на 20 мл олії до прозорості, додайте подрібнений часник і через 1 хвилину виключайте.
До картоплі додайте овочеву засмажку, квасолю, порізану м’якоть перцю чилі, розведену у 200 мл води томатну пасту і сіль. Обережно перемішайте і тушкуйте під кришкою на маленькому вогні 15-20 хвилин.
Коментарі
Поки немає відгуків