Кабачкова пюре по дерценськи
Ця стаття була оновлена 28 06 2025
Кабачкова пюре по дерценськи
Кабачки стали доступни всим(15 кг за кило) так сама бюджетна їжа то кабачкова(но я не люблю у дитинство перекормили им(кабачкив було до....у керти)
70 г вершкового масла
1 середня цибулина
3 зубчики часнику
кило кабачка
1 пучок кропу
сіль за смаком
250 мл вершків
3 ст.л. сметани
Обсмажити цибулю на вершковому маслі,та часник на вершковому маслі. Додайте половину натертого на терци кабачка і трохи води. Довести до кипіння, додати вершки, сметану і сіль. Варити кілька хвилин, потім перебити блендером.
Додайте другу половину кабачка терту і посипте кропом. Варіть ще 2-3 хвилини і все готово.
Коментарі
Поки немає відгуків