Страва з зеленим горошком

Категорії
Ця стаття була оновлена 28 06 2025
Страва з зеленим горошком
50 грм верш масла
2 ст ложки жиру або олії
450 грм зеленого горошку
1 чайна ложка харчової соди
0,5 пучок петрушки
1 чайна ложка солі
1 щіпка цукру
3 склянки борошна
750 мл води
50 гр вершків або 100 грм молока
4 яйця
Длястрави із зеленого горошку розігрійте масло та олію в каструлі на середньому вогні, потім додайте зелений горошок, поки він ще заморожений або свижий. Розтопити, помішуючи, посипати содою і подрібненою петрушкою і тушкувати до напівм'якості (зморшкуватості) під кришкою, періодично помішуючи. Приправити сіллю і цукром
Тим часом закип’ятіть воду в іншій каструлі.
Коли горох буде готовий, посипати його борошном, добре перемішати, обсмажити півхвилини, потім залити гарячою водою. Помішуйте, поки не розчиниться борошно, що прилипло до гороху. Потім додайте молоко або вершки і добре прокип’ятіть. Якщо ви вважаєте, що воно занадто густе, ви можете додати трохи води або молока.подається зі смаженим яйцем.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо