Гайоші Закарпатський круасан рецепт
Гайоші Закарпатський круасан рецепт
Рецепт:
1 кг муки,
3 яйця,
400грам теплої води+
3ложки оцту. Води може і чуть менше, залежить від муки.Це все замісити.Має вийти мяке тісто.Потім окремо беремо 1кг маргарину( я брала 650гр свіжого молотого внутрішнього сала),і додаємо 200гр муки.Все перемішати і поділити на 9 частин.Потім беремо тісто, ділимо на 3 частини.Одну із трьох розкачуємо, десь 5мл і розмащуємо одну із 9ти частин на розкачане тісто.
Потім складаємо у конверт і у холодильник на півгодини.Так само робимо з іншими двома частинами.Потім робимо так ще 2 рази.Може стояти і на другий день пекти, а можна в морозилку.
Начинку хто яку хоче.У мене повидло з яблук.
Що може бути смачніше за шматочок свіжого, ароматного сала? Лише одне – закарпатське прошароване копчене сало! Це не просто продукт, це справжня гастрономічна візитівка Закарпаття, яка втілює в собі багатство місцевих традицій, майстерність та неповторний смак.
Рублена сирокопчена ковбаса - це ковбасний виріб, приготований з рубаного м'яса, яке піддається процесу сирокопчення. М'ясо для цієї ковбаси зазвичай подрібнюють не дуже дрібно, що надає ковбасі характерну текстуру.
Смалець - це топлений свинячий жир, який широко використовується в кулінарії. Він є цінним харчовим продуктом, який часто використовується для смаження та випікання.
Кнедлики чеська уцхня , дуже популярна кухня подаються кнедлики з підливою.