Гайоші Закарпатський круасан рецепт

Категорії
Ця стаття була оновлена 27 06 2025

Гайоші Закарпатський круасан рецепт



Рецепт:


1 кг муки,
3 яйця,
400грам теплої води+
3ложки оцту. Води може і чуть менше, залежить від муки.Це все замісити.Має вийти мяке тісто.Потім окремо беремо 1кг маргарину( я брала 650гр свіжого молотого внутрішнього сала),і додаємо 200гр муки.Все перемішати і поділити на 9 частин.Потім беремо тісто, ділимо на 3 частини.Одну із трьох розкачуємо, десь 5мл і розмащуємо одну із 9ти частин на розкачане тісто.

Потім складаємо у конверт і у холодильник на півгодини.Так само робимо з іншими двома частинами.Потім робимо так ще 2 рази.Може стояти і на другий день пекти, а можна в морозилку.
Начинку хто яку хоче.У мене повидло з яблук.

Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Що може бути смачніше за шматочок свіжого, ароматного сала? Лише одне – закарпатське прошароване копчене сало! Це не просто продукт, це справжня гастрономічна візитівка Закарпаття, яка втілює в собі багатство місцевих традицій, майстерність та неповторний смак.

Швидке замовлення

Рублена сирокопчена ковбаса - це ковбасний виріб, приготований з рубаного м'яса, яке піддається процесу сирокопченняМ'ясо для цієї ковбаси зазвичай подрібнюють не дуже дрібно, що надає ковбасі характерну текстуру.

Швидке замовлення

Смалець - це топлений свинячий жир, який широко використовується в кулінаріїВін є цінним харчовим продуктом, який часто використовується для смаження та випікання.

0,00 грн
75,00 грн
Швидке замовлення

Кнедлики чеська уцхня , дуже популярна кухня подаються кнедлики з підливою.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо