Страва з кабачків
Страва з кабачків
-
Кабачки – 1 кг
-
Яйця – 2 шт
-
Борошно – 6-7 ст.л
-
Сіль
-
Перець
СОУС:
-
Майонез – 100 г
-
Сметана – 100 г
-
Часник – по-смаку (потрібно досить багато)
-
Сіль
-
Перець
1 кг кабачків натираємо на великій тертці. Посипаємо кабачки 1 ч.л. солі і перемішуємо. Залишаємо на 5 хвилин. Це потрібно для того, щоб прибрати зайву рідину з кабачка, так нам не доведеться багато додавати борошна.
Потім кабачки добре віджимаємо. Додаємо до віджатих кабачків 2 яйця, 6-7 ст.л борошна, сіль та спеції за смаком. Все добре перемішати і кабачкове тісто готове.Тепер смажимо кабачкові млинці з невеликим додаванням олії. Кабачкові млинці стануть коржами для торта.Тепер приготуємо соус – крем для кабачкового торта. Змішуємо 100 г сметани та 100 г майонезу. Необхідно видавити часник, я беру 5-7 зубчиків, тут часник відіграє велику роль, ви повинні його відчувати. Сіль та мелений перець за смаком. Перемішати.Тепер збираємо кабачковий торт. Млинець змащуємо соусом, зверху розподіляємо дрібно нарізаний помідор та подрібнену зелень. Збираємо так далі тортик.Готовий кабачковий торт прибираємо в холодильник на просочення.Тепер можна нарізати та пробувати. Запевняю вас, якщо ви не куштували кабачковий торт, вам обов’язково потрібно його приготувати, він смачніший, ніж здається. Смачного!
Рекомендовані товари
Замовляйте натуральний копчений бекон з прошарками м'яса та сала у нашому інтернет-магазині,за доступною ціною та насолоджуйтеся його насиченим смаком.
Pizzakrem Univer 160 г. паста для піци від компанії Univer. Цей продукт призначений для використання як соус для приготування піци. Його можна використовувати для приготування піци вдома або в ресторані. Об'єм упаковки становить 160 грамів.
Кнедлики
Коментарі
Поки немає відгуків