Страпачки з бринзою

Категорії
Ця стаття була оновлена 22 01 2025
Страпачки з бринзою
 

300 g картоплі
200 g борошно
200 г кислої сметани
100 g копче сало бекон
100 г овечого сиру (бринза, пекорино романо чи фета)
3 яйця
сіль
Копчений бекон нарізати кубиками і обсмажити до хрусткої скоринки на сковороді. Вийміть шматочки бекону і відкладіть витоплений жир убік.
Почистіть картоплю, натріть її на тертці і змішайте з яйцями, борошном і щіпкою солі, щоб вийшло тісто для локшини. За потреби додайте трохи води.
Закип'ятіть велику каструлю з водою. Пропустіть тісто через спеціальну тертку, задню частину тертки для сиру або друшляк з великими отворами. Як тільки тіста підніметься нагору, витягніть її шумівкою. Змішайте її зі шкварками, тертим овечим сиром та сметаною.
Викладіть в змащену|змазати| маслом|мастилом| вогнетривку форму і запікайте при 200 градусах за Цельсієм протягом 20 хвилин. Вийняти з духовки та посипати підсмаженими шматочками бекону.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо