Штрудель: рецепт з грибами і сиром по Шенборськи

Категорії
Штрудель: рецепт з грибами і сиром по Шенборськи
 
Штрудель буває не тільки традиційний з яблуками чи вишнями. Це старовинне швабськое блюдо можна начиняти м'ясом, рибою, сиром та овочами
 
Інгредієнти для тіста:
  • 250 г борошна
  • 125 мл води
  • 1/2 ч.л. солі
  • 3 ст. л. рослинної олії
  •  
  • Інгредієнти для начинки:
  • 500 г грибів
  • 100 г сиру
  • 1 шт. ріпчастої цибулі
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • дрібка солі
Приготування:
  • Спочатку готуємо тісто. Розчини в холодній кип'яченій воді сіль. Потім частинами додавай просіяне борошно і замішай тісто.
  • Додай рослинної олії, змасти олією руки і продовжуй вимішувати тісто протягом 10 хвилин. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Накрий тісно плівкою і постав в холодильник на годину.
  • Поріж цибулю і гриби на дрібні кубики.
  • Спочатку обсмаж на олії цибулю до золотистої скоринки. Потім додай гриби, посоли і обсмажити теж до золотистого кольору.
  • Змішай смажені гриби і цибулю з сиром.
  • Розкачай тісто дуже тонким шаром, щоб краї були рівні.
  • Виклади начинку рівним шаром, не доходячи до країв тіста на 2-4 см.
  • Обережно загорни рулет, щоб тісто не порвалося.
  • Постели у форму для запікання пергаментний папір, змасти вершковим маслом і викладай штрудель.
  • Випікай в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200 градусів близько 25 хвилин.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта