Штрудель: рецепт з грибами і сиром по Шенборськи
Штрудель: рецепт з грибами і сиром по Шенборськи
Штрудель буває не тільки традиційний з яблуками чи вишнями. Це старовинне швабськое блюдо можна начиняти м'ясом, рибою, сиром та овочами
Інгредієнти для тіста:
-
250 г борошна
-
125 мл води
-
1/2 ч.л. солі
-
3 ст. л. рослинної олії
-
Інгредієнти для начинки:
-
500 г грибів
-
100 г сиру
-
1 шт. ріпчастої цибулі
-
1 ст. л. вершкового масла
-
2 ст. л. рослинної олії
-
дрібка солі
Приготування:
-
Спочатку готуємо тісто. Розчини в холодній кип'яченій воді сіль. Потім частинами додавай просіяне борошно і замішай тісто.
-
Додай рослинної олії, змасти олією руки і продовжуй вимішувати тісто протягом 10 хвилин. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Накрий тісно плівкою і постав в холодильник на годину.
-
Поріж цибулю і гриби на дрібні кубики.
-
Спочатку обсмаж на олії цибулю до золотистої скоринки. Потім додай гриби, посоли і обсмажити теж до золотистого кольору.
-
Змішай смажені гриби і цибулю з сиром.
-
Розкачай тісто дуже тонким шаром, щоб краї були рівні.
-
Виклади начинку рівним шаром, не доходячи до країв тіста на 2-4 см.
-
Обережно загорни рулет, щоб тісто не порвалося.
-
Постели у форму для запікання пергаментний папір, змасти вершковим маслом і викладай штрудель.
-
Випікай в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200 градусів близько 25 хвилин.
Коментарі
Поки немає відгуків