Шоколадна ковбаса

Категорії
Шоколадна ковбаса 
  • 150 г м'якого вершкового масла
  • 50 г цукрової пудри
  • 160 г темного шоколаду
  • 100 г шоколаду з фундуком(МОЖ просто орехи)
  • 150 г сухого печива
Приготування
Спочатку розтопіть шоколад на водяній бані, щоб він встиг трохи охолонути.
До миски покладіть масло, нарізане на дрібні шматочки, додайте цукрову пудру і перемішайте лопаткою.
Печиво розкришіть руками, додайте до масляно-цукрової суміші, влийте розтоплений шоколад і перемішайте лопаткою до отримання однорідної маси.
Розташуйте шоколадну масу на плівці, допомагаючи собі лопаткою.
Підніміть краї плівки руками і надайте суміші форму салямі. Добре ущільніть, потім закрутіть кінці. Дайте шоколадній ковбасі постояти в холодильнику близько 3-х годин.
Дістаньте десерт із холодильника, посипте цукровою пудрою, потім приберіть зайву пудру, щоб утворилася класична зовнішня текстура салямі. Наріжте шматочками та подавайте.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо