Лопатки як у Серне
Лопатки як у Серне
0,5 кг стручкової квасолі лопатки жовти
200 мл сметани домашню
0,5 цибулини
2 ст. л. борошна
500 грм фаршу
2 зубчики часнику
1 яйце
сіль
перець
мускатний горіх
зеленої цибулі
панірувальні сухарі
200 мл сметани домашню
0,5 цибулини
2 ст. л. борошна
500 грм фаршу
2 зубчики часнику
1 яйце
сіль
перець
мускатний горіх
зеленої цибулі
панірувальні сухарі
Зваріть зелену квасолю з нарізаною цибулею у достатньою кількістю води, щоб пасуля була покрита. Додайте трохи солі.
Коли квасоля стане м’якою, додайте борошно, змішане зі сметаною та перцем, і трохи мускатного горіха. Варіть до загустіння.
Приправте м’ясо сіллю та перцем, наріжте зелену цибулю та часник, потім змішайте його з цілим яйцем. Додайте достатньо панірувальних сухарів, щоб вони ввібрали вологу, і обсмажте невеликими рулетами та подавайте
Коли квасоля стане м’якою, додайте борошно, змішане зі сметаною та перцем, і трохи мускатного горіха. Варіть до загустіння.
Приправте м’ясо сіллю та перцем, наріжте зелену цибулю та часник, потім змішайте його з цілим яйцем. Додайте достатньо панірувальних сухарів, щоб вони ввібрали вологу, і обсмажте невеликими рулетами та подавайте
Коментарі
Поки немає відгуків