Лопатка По геевці

Категорії
Ця стаття була оновлена 13 09 2025
Лопатка По геевці
Квасоля стручкова (заморожена або свіжа) - 200 г
Перець солодкий - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Соєвий соус - 2 ст. л.
Часник – 2 зуб.
Цедра лимона – 1 ч. л.
Олія - ​​2 ст. л.
Зелень - за смаком
Підготувати потрібні інгредієнти. Квасолю розморозити. Якщо використовується свіжа квасоля, необхідно попередньо відварити 5 хвилин.
Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками.
Перець помити, видалити насіння. Нарізати тонкою соломкою чи дрібними кубиками, як вам більше подобається.
У сковороді розігріти олію, додати очищений і крупно нарізаний часник, обсмажити 1-2 хвилини. Після того, як часник віддасть олії свої аромати, видалити. Потім додати цибулю і смажити 5 хвилин до м'якості.
До цибулі додати квасолю та болгарський перець. Смажити, помішуючи, 5-7 хвилин|мінути| до готовності.
Наприкінці смаження додати соєвий соус, свіжу лимонну цедру. Поперчити до смаку. При необхідності посолити, але дуже обережно, оскільки соєвий соус досить солоний. Смажити ще кілька хвилин, і вимикаємо вогонь. Наша ароматна страва готова!
Готову стручкову квасолю сервіруємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо