Лопатка По геевці
Ця стаття була оновлена 13 09 2025
Лопатка По геевці
Квасоля стручкова (заморожена або свіжа) - 200 г
Перець солодкий - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Соєвий соус - 2 ст. л.
Часник – 2 зуб.
Цедра лимона – 1 ч. л.
Олія - 2 ст. л.
Зелень - за смаком
Перець солодкий - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Соєвий соус - 2 ст. л.
Часник – 2 зуб.
Цедра лимона – 1 ч. л.
Олія - 2 ст. л.
Зелень - за смаком
Підготувати потрібні інгредієнти. Квасолю розморозити. Якщо використовується свіжа квасоля, необхідно попередньо відварити 5 хвилин.
Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками.
Перець помити, видалити насіння. Нарізати тонкою соломкою чи дрібними кубиками, як вам більше подобається.
У сковороді розігріти олію, додати очищений і крупно нарізаний часник, обсмажити 1-2 хвилини. Після того, як часник віддасть олії свої аромати, видалити. Потім додати цибулю і смажити 5 хвилин до м'якості.
До цибулі додати квасолю та болгарський перець. Смажити, помішуючи, 5-7 хвилин|мінути| до готовності.
Наприкінці смаження додати соєвий соус, свіжу лимонну цедру. Поперчити до смаку. При необхідності посолити, але дуже обережно, оскільки соєвий соус досить солоний. Смажити ще кілька хвилин, і вимикаємо вогонь. Наша ароматна страва готова!
Готову стручкову квасолю сервіруємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!
Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками.
Перець помити, видалити насіння. Нарізати тонкою соломкою чи дрібними кубиками, як вам більше подобається.
У сковороді розігріти олію, додати очищений і крупно нарізаний часник, обсмажити 1-2 хвилини. Після того, як часник віддасть олії свої аромати, видалити. Потім додати цибулю і смажити 5 хвилин до м'якості.
До цибулі додати квасолю та болгарський перець. Смажити, помішуючи, 5-7 хвилин|мінути| до готовності.
Наприкінці смаження додати соєвий соус, свіжу лимонну цедру. Поперчити до смаку. При необхідності посолити, але дуже обережно, оскільки соєвий соус досить солоний. Смажити ще кілька хвилин, і вимикаємо вогонь. Наша ароматна страва готова!
Готову стручкову квасолю сервіруємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!
Коментарі
Поки немає відгуків