Легендарний торт Мукачівський старий рецепт

Категорії
Ця стаття була оновлена 28 06 2025
Легендарний торт Мукачівський старий рецепт
Як то говорили що немає фірмового торта "Мукачівський" Але він біл особливо смачний у кафе Вікторія в Мукачеві Його пекли У кафе Віктория Мукачево Знайшов майстра-кулінара Вікторії тих часів Josefа Glasа Хто поділився рецептом. рецепт він написав по пам'яті так от ЛЕГЕНДАРНИЙ ТОРТ МУКАЧЕВСЬКИЙ
6 яєць. 6 ст.л. цукор. 4 ст.л. борошна. 3 ст.л. дрібно, меленого підсмаженого волоського горіха, це для тіста, яйця розділити білок від жовтка і міксером збити окремо, білки додати дрібку солі поступово додавати цукор, коли білки міцно збиті, додати легко збиті жовтки і перемішати з білками, Горіхи швидко перемішати з яйцем з білками. Масу залити в круглу форму і випікати при температурі 200-180градусів .як звичайний бісквіт,хв.30-35!
сироп.
цукор гр150, пачка ваніліну, 300 мл води закип'ятити, як охолоне, добити кілька крапель ромової есенції і 30гр коньяку!
Крем
250гр сл масла 250мл згущеного молока, ван цукор пач.все міксером збивати поки маса не стане біла і повітряна! розрізати бісквіт два рази! промочити кожен шар бісквіта сиропом! наповнити кремом так, щоб вистачило на весь торт. підсмажені злегка горіхи каталкою розчавити й обсипати весь тортв середині ваставити смугу й написати ,! МУКАЧЕВСЬКИЙ!
Josef Glas вибачаюся за граматику, якщо щось незрозуміло із задоволенням відповім на всі питання!
на фото торт за цим рецептом, але напис інший, його пек Josef Glas
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо