Крумплі з салом по хустськи

Категорії
Ця стаття була оновлена 22 01 2025
Крумплі з салом по хустськи
 
1 кг картоплі
150 грм бекону мож копч сало
100 грм тертого сиру
2 цибулини
150 мл вершків
150 мл сметани
сіль
свіжомелений перець черн
олія
Варіть картоплю в шкірці чверть години. Після готовності помістити в холодну воду для охолодження. Тим часом бекон наріжте соломкою, а цибулю шматочками. Змішайте вершки зі сметаною і тертим сиром, посипте сіллю і свіжомеленим перцем черн Деко(тепші) змастити олійем. Остиглу картоплю очистіть, наріжте кружальцями і розрівняйте на сковороді. Акуратно солимо. Наповніть його беконом і цибулею, а потім змішайте з сирно-вершковою сумішшю. Накрийте алюмінієвою фольгою і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на годину. Останні 15 хвилин знімаємо зверху фольгу, щоб усе підрум’янилося.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо