Хрусткі палички з кабачка

Категорії
Хрусткі палички з кабачка
Кабачкові палички виходять ситними, а за допомогою спецій смак можна зробити більш приємним і цікавим.
Як готувати:
  1. Один кабачок обмити під проточною водою і почистити. Далі нарізати на довгі брусочки в широчінь близько 1 см.
  2. Додати три ст.л масла оливи, посипати сіллю і спеціями.
  3. Дати настоятися протягом 20 хвилин.
  4. Потім обваляти бруски в сухарях і покласти на деко, яке попередньо застелили пергаментом.
  5. Поставити в духовку, розігріту до 200, на 20 хвилин, до появи красивого золотистого кольору.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо