Грушевий левеш

Категорії

Грушевий левеш

Смачний фруктовий крем-суп зі справжньою осінньою атмосферою, який, поданий з молочними рисовими галушками, майже рівноцінний десерту.
На 2 порції
600 грм груш
1 літр води
1 лимон
3 столові ложки ванільного ароматизатора
50 грм круглозерного рису
800 мл молока
2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
50 грм цукор або цукорзаменитель
1 столова ложка кориці
цукорна пудра
Доведіть воду до кипіння. Груші очистіть від шкірки, видаліть серцевину та наріжте приблизно однаковими шматочками. Лимон ретельно вимити, нарізати кільцями і видалити кісточки. Помістіть грушу і лимон в киплячу воду.
За цей час додайте до рису 1 столову ложку ванільного ароматизатора в 500 мл молока і зваріть густий «липкий» рисову кашу, потім дайте йому охолонути до повного з’єднання.
Через 10 хвилин варіння вийняти кільця лимона і половину груші. Збийте решту блендером а потім знову додайте шматочки груші
Змішайте кукурудзяний крохмаль з цукром, потім змішайте його з рештою 300 мл молока за допомогою ручного віночка, поки грудочок не буде. Це поступово додається в суп, потім згущується на повільному вогні, постійно помішуючи. Приправте 2 столовими ложками ванільного ароматизатора та корицею.
З охолодженого рисовой каши мокрими руками сформуйте невеликі кульки, потім обваляйте їх у цукровой пудри рисови галушки подати в середину глибокої тарілки, потім налити готовий грушевий суп.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо