Гриби в духовці по міжгирськи
Гриби в духовці по міжгирськи
-
12 грибів більшого розміру (можна взяти й іншу кількість);
-
5-6 столових ложок соняшникової рослинної олії;
-
2 чайні ложки копченої паприки;
-
половина чайної ложки сушеного часнику;
-
сіль (на смак).
1. У мисці змішайте порошок каррі9по смаку), копчену паприку, сушений часник і сіль. Потім додайте рослинне масло і ще раз добре перемішайте.
2. Приготованою сумішшю обмазати заздалегідь промиті і обсушені гриби. Викласти їх «капелюшками» вниз в суху форму для запікання. Залишками суміші змастіть «лапки» грибів.
3. Запікайте гриби в розігрітій до 180°C духовці 15-20 хвилин.
4. Дістаньте закуску з духовки і з великим задоволенням подавайте як самостійну закуску, з додаванням укропно-вершкового соусу, або як гарнір до м’ясних страв!
Рекомендовані товари
Насолоджуйтесь справжнім смаком Кавказу з нашим кавказьким шашликом! Приготований за традиційним рецептом, наш шашлик вражає ніжністю та соковитістю м'яса, яке маринується в спеціях та ароматних травах. Ідеально прожарений на вугіллі, він зберігає всі свої найкращі смакові якості. Замовляйте кавказький шашлик у нас та відчуйте дух справжнього кавказького застілля!
Увага! Потребує термічної обробки. Шовдар Закарпатський (потрібна свиняча шинка, копчена і варена). Він зроблений з першокласного м'яса з власної ферми. Цей продукт є найпопулярнішим у замовленні.
Купити Сало з прослойкою Закарпатське копчене,прокопчене 1-2 дні.. Замовте автентичні страви від майстрів смаку з закарпаття. Доставка по всій Україні нова пошта.
Коментарі
Поки немає відгуків