Папригашка Угорська в Закарпатті рецепт
Папригашка Угорська в Закарпатті рецепт
Сало з паприкою по Баркасовськи
Рецепт (paprikásszalona.) на кожній кухні може бути різним. Його можна приготувати різними способами, можна взяти більш м'ясистий або жирніший сало залежно від того, що вам подобається. Зараз представлений дуже прості рецепти.
Простий і дуже смачний рецепт сало з паприкою неможливо зіпсувати, якщо вдасться купити смачні інгредієнти. Найкраще з великою кількістю часнику та червоного перцю. У добре охолодженому вигляді чудово подається зі свіжими овочами.
Сало поставимо варитися в холодну воду, додаю горошини перцю, лавровий лист, сіль, кілька зубчиків часнику і подрібнену цибулю. Варилося близько 1 годин, потім остудити посолити, рясно помазала товченим часником і посипала червоним перцем. и до холодильника.
вариант 2
У підсолену воду кладу багато часнику і варю до м’якості сало «черевину» — люблю м’ясне, але це вже справа смаку. Крім вареного часнику, янашпигую часником і варений сало і посипаю червоним перцем. Дайте йому охолонути, а коли воно застигне, наріжте його.
вариант 3
готовлю воду. Сіль, перець, цибуля, часник, лавровий лист.
варити близько 1 годин, потім, коли воно було готове( треба проверяти), роздавити 3 зубчики часнику, змазала ним нашпиговали , а потім посипала червоним перцем.
Коментарі
Поки немає відгуків