Ковбаска з квашеної капусти по-Паланковськи(по швабски)
Ковбаска з квашеної капустов по-Паланковськи(по швабски)
Інгредієнти:
Капуста квашена - 600 г,
пикниць - 500 г,(ковбаска)
цибуля ріпчаста - 1 шт,
болг перец(мож замороженне) по смаку
томатна паста - 1 ст.л.,
2 ст ложки черв вина
олія - 2 ст.л.,
пив ч.ложки паприка(мож трошки гостру)
вода - 100 мл,
сіль, спеції
Приготування:
Ковбаски викласти на сковороду з олією, обсмажувати 5 хвилин на великому вогні.
Цибулю очистити болг перець і нарізати кубиками, додати до ковбасок, зменшити вогонь і смажити, поки цибуля не стане золотистою.додати паприку и викл вогня добре перемишати
Капусту промити, віджати, викласти у каструлю (з товстим дном) із залишками олії і смажити 5 хвилин.
Потім додати до капусти ковбаски з цибулею з перцьем (ковбаски можна порізати на шматочки).
Томатну пасту розвести зі 100 мл води и черв вино і залити нею капусту з ковбасками. Додати сіль та спеції, тушкувати на слабому вогні 30 хвилин.
страва буде смачнішим, якщо дати йому настоятися декілька годин.
Коментарі
Поки немає відгуків