Пасуля підбивана від Лоци бачі

Категорії
Пасулья підбивана від Лоцибачі
80 г бекону (сало)
4 зубчики часнику
1 головка ріпчастої цибулі (120 г/голову)
7 лаврових листків
сіль, перець
1 ч. л. паприки
500 г замороженої квасолі
1 ст.л. гірчиці
1 ч.л. 10% оцту
150 г сметани
100 г вершків
1 ст.л. дрібного борошна
Сало або бекон нарізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді на смальці. Додайте роздавлений часник, дрібно нарізану цибулю і лавровий лист, посоліть і підрум'яньте. Додайте трохи води і, коли вона знову закипить, всипте паприку Додайте 800 мл води, а коли вона закипить, всипте квасолю, посоліть і інтенсивно варіть (якщо перед приготуванням перекласти квасолю з морозильної камери в холодильник, ви можете прискорити процес).Коли квасоля стане м'якою, змішайте гірчицю та оцет, додайте сметану та вершки. Оптимально, щоб квасоля була злегка покрита водою( в чем варилосья пасуля), доливаючи її за потреби. Борошно змішати з невеликою кількістю води і додати до квасолі, безперервно помішуючи. Довести до кипіння і подавати до столу.
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо