Секель гуляш
Ця стаття була оновлена 29 09 2024
Секель(SZÉKEJ) гуляш
Вигадав цю страву Йозеф Секель, угорський письменник, поет та журналіст 19 століття. Його готують зі свинини або яловичини, найкраще, коли поєднуються обидва види м'яса. Т
Інгредієнти
250 г яловичина, стегно
250 г свинина, шинка
200г м'ясистий бекон
750 г квашена капуста
400 г цибуля
4-5 зуб часник
кмин
1 Лавровий лист
цедра пів лимона
перець чорний та паприка
У великій сковороді обсмажте бекон у невеликій кількості гарячої олії, вийміть її та дайте стекти надлишкам жиру. Покладіть нарізане на дрібніші кубики м'ясо в сковороду, щоб підсмажити, щоб підрум'янилися з кожного боку.
Коли м'ясо буде готове, додати дрібно нарізану цибулю та часник; також трохи обсмажити, потім додати бекон і тушкувати разом десять хвилин. Додайте кмин та інші спеції.
Через дві хвилини додайте промиту і трохи віджату квашену капусту і тушкуйте. Влийте бульйон або воду приблизно на 2/3 посуду і варіть дві години, доливаючи воду, якщо потрібно. цедру лимона і лавровий лист додати приблизно за півгодини перед тим, як буде готовий.
Коментарі
Поки немає відгуків