Святкові Колечки з корицею в шоколадній глазурі на Різдво

Категорії

Святкові Колечки з корицею в шоколадній глазурі на Різдво

До Різдва залишилося 40 дні час починати РІЗДВЯНУ БІНГО!!!!ЗГАДАТИ ТРАДИЦІЙНИХ РІЗДВЯНИХ РЕЦЕПТІВ - це час, коли сім'ї разом готують традиційні солодощі. Якщо ви шукаєте простий і смачний рецепт різдвяного печива, яке сподобається навіть дітям, спробуйте булочки з корицею, змочені шоколадом. Цей рецепт простий, швидкий і ідеально підходить для сімейної випічки. Запах кориці та шоколаду буде витати на всю оселю!
Колечки з корицею в шоколадній глазурі!


Чудове натхнення для різдвяного печива! рецепт 30 порц


Для тіста:
300 г борошна
200 г вершкового масла
Півпачки розпушувача
100 г цукру
1 чайна ложка ванільного цукру
1 столова ложка кориці
1 ціле яйце
Для шоколадної глазурі:
2,5 плитки шоколаду
2-3 столові ложки олії


Приготування тіста:


змішайте в мисці масло з борошном і додайте всі інші сухі інгредієнти. Додайте яйця та швидко перемішайте до однорідного тіста. Загорнути тісто у фольгу і залишити в холодильнику, краще на ніч. Цей крок допоможе тісту краще тримати форму під час випічки
Вирізання колечек
після того, як тісто достали розкачайте його на присипаній борошном поверхні товщиною приблизно 3 мм. Формочкою або склянкою виріжте колечки. Викладіть їх на деко, застелене папером для випічки.
Випікайте колечки в попередньо розігрітій духовці при 180°C приблизно 10 хвилин або до золотистого кольору.
Приготування глазурі:
Шоколад разом з олією розтопити на водяній бані. Помішуйте, поки шоколад повністю не розтане і з’єднається з олією, що додасть глазурі блиск і гладкість.
Після випічки та охолодження колечки занурте їх у шоколадну глазур. Дайте стекти надлишку глазурі та викладіть на пергаментний папір, щоб глазур застигла.
При бажанні ви можете прикрасити колечки цукровими пудрами або іншими прикрасами за вашою фантазією.
Колечки з корицею, змочені в шоколаді, - це чудове різдвяне печиво, яке не тільки виглядає красиво, але й чудово смакує. Крім того, вони ідеально підходять для випікання разом із сім’єю, де кожен може насолоджуватися як приготуванням тіста, так і задоволенням від занурення кружальців у шоколадну глазур.
У моєму дитинстві ми такими прикрашали і ялинку

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Лічильник відвідувань сайта
Лічильник відвідувань сайта
Сайт Такеши Канеширо