Сиро-копчені та в'ялені ковбаси кат.
Сиро-копчені та в'ялені ковбаси кат.
Hazi Kolbasz Угорська домашня ковбаса з свинини, приправлена перцем сілю, гострим перцем,часником,кмином, та прокопчено 2 доби з переривом. Гострий перець дає яскравий красний колір.
Пікниця сирокопчена,потрібно прожарювати. Пікницю купити зможете в Закарпатській м'ясоті,закарпатська домашня ковбаса пікниця з паприкою - ця ковбаса виготовляється за традиційним рецептом із якісних м'ясних продуктів та суміші спецій.
_Ковбаса Тосканська (Toscano Salami або Salame Toscano), - це вид італійської сушеної ковбаси, яка походить з регіону Тоскани в Італії. Ця ковбаса є популярною в італійській кухні. Товар знаходиться в місті Одеса.
Салямі Мілано - це один із найвишуканіших італійських делікатесів, який привертає увагу шанувальників смачної італійської кухні по всьому світу. Ця ковбаса відзначається своєю неповторною формою, надзвичайним смаком і ароматом, і стала символом Міланського регіону. Товар знаходиться в місті Одеса.
Суджук (суджух або суджух) - це вид сушеної ковбаси, який походить з Туреччини,Суджук виготовляється зі свинячого або яловичини, а також із суміші м'яса і сировини. Товар знаходиться в місті Одеса.
Фует - це сиров'ялений продукт зі свинини, який є еталонним ковбасним виробом в Іспанії. Існують різні різновиди Фует, в залежності від рецептури та регіональних особливостей виготовлення. Товар знаходиться в місті Одеса.
Спробуйте купити в'ялену Закарпатську пікнцю домашньою ковбасу, яка пройшла процес в'ялення тривалістю в 3 місяці. Традиційні рецепти Закарпаття та уважне виготовлення забезпечують.
Купуйте Черкаську ковбасу смачну по найкращому рецептові 1960-го року ГОСТу.Найкращі інгредієнти та традиційні рецепти по ГОСТу ссср об'єднуються, щоб доставити вам неперевершений досвід смаку.